سلامت روده در گرو مصرف میوه، سبزی، ماهی و روغن زیتون
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم غذایی سرشار از میوه، سبزی، ماهی و روغن زیتون (رژیم غذایی مدیترانه ای) به برهان تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر در روده، شایسته ترین رژیم غذایی برای تندرست این اندام است .
تصویر تندرست روده در گرو مصرف میوه، سبزی، ماهی و روغن زیتون به گزارش ایرنا، این مطالعه تازه که موید حجم قابل توجهی از مطالعات قبل مبنی بر فواید رژیم غذایی سرشار از فیبر برای سالمی است، نشان می دهد که رابطه مستقیمی میان میزان مصرف خوراکی های فیبردار و ایجاد اسیدهای چرب کوتاه زنجیر (SCFAs) در روده وجود دارااست .
اسیدهای چرب کوتاه زنجیر که حاصل تخمیر فیبر مواد گیاهی رژیم غذایی هستند، فوایدی در موضوع محافظت تن درستی داراهستند که مشتمل بر کاهش خطر ابتلا به بیماری های التهابی، دیابت و بیماری قلبی هست .
اسیدهای چرب کوتاه زنجیر شامل استات، پروپیونات و بوتیرات هستند . بوتیرات منشا انرژی اولیه برای سلول های روده بوده و برای سلامتی این اندام اساسی می باشد . بوتیرات همچنین خاصیت ضد سرطانی و ضد التهابی داراست .
رژیم غذایی مدیترانه ای برخلاف الگوهای غذایی مبتنی بر گوشت، اندازه زیادی میوه های مملو از فیبر، سبزی و حبوبات را در بر دارد .
پژوهشگران در پژوهش های خویش با چک 153 بزرگسال در ایتالیا متوجه شدند اشخاصی که میزان زیادی میوه، سبزی، حبوبات و مواد فیبردار مصرف می کنند، اسیدهای چرب کوتاه زنجیری بیشتری در روده آن ها تولید می شود .
مطالعه دیگری نیز که اوایل ماه جاری میلادی در پایگاه مدیکال نیوز تودی منتشر شد، نشان اعطا کرد که رژیم غذایی مدیترانه ای به یار روغن زیتون خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد .
نتایج این مطالعه در نشریه «Gut» منتشر گردیده است .
برچسب: تجهیزات فست فود، راه اندازی فست فود،