طرز تهیه دو نوع بستنی خوشمزه خانگی
بستنی
چوبی زعفرانی
هوا
بس ناجوانمردانه گرم هست و خاطر دو مرتبه خنک شدن هم ندارد
بریم
برای فراگیری یک بستنی خوشمزه و فوقالعاده راحت سوای اسانس شیمیایی و سوای مواد نگهدارنده
دیگه
بستنی از این آسون تر و خوشمزه خیس نداریم، موادشم آسون و در دسترسه یک ربعه فراهم میشه
مواد
لازم :
خامه
۲۰۰ گرمی یک بسته + نصف واحد اندازه گیری شکر
شیر
نصف پیمانه
نشاسته
یک قاشق مربا خوری رمز پر
شکر
یک قاشق غذاخوری
زعفران
دم کرده غلیظ به اندازه لازم
گلاب
سه قاشق غذاخوری
پسته
خرد گردیده مقدار واجب حدود دو ق غ
نمایشگر
ویدیو
00:00
00:36
اولیه
نشاسته رو با یک قاشق غ شکر مخلوط و آن گاه شیرو بهش طولانی تر فرمایید و روی حرارت گذارده و همیشه همش بزنید تا غلیظ و پودینگی بشه و آنگاه در یک پیاله بریزید و بذارید یخچال تا خنک بشه، درحال حاضر قالب بستنی رو چرب نمائید و مقداری پودر پسته بپاشید مطابق #فیلم ، حالا خامه، نصف واحد اندازه گیری شکر، گلاب ، پسته، زغفران و پودینگ خنک رو ترکیب کنید تا شکر حل بشه
حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید و برای ۲۴ ساعت در یخچال فریزر بذارید ، موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی خیلی راحت بیرون بشه ، ونوش جان فرمایید .
این بستنی بافت خامه ای و نرم داره و حقیقتا لذیذه به طبع امتحانش نمایید .
نکته:
در صورتیکه
قالب بستنی ندارید میتونید بجاش از لیوان یک توشه مصرف استعمال کنید میتونید
اندازه پودینگ رو دو برابر فرمائید تا بستنی مقداری رژیمی بشه
بستنی
موزی شکلاتی
نخستین
یه نکته را تذکر کنم که شما بجای موز از هر میوه ای میتونید به کارگیری نمایید فقط کاکائو را حذف نمائید و این که خربزه را هرگز با عسل به کارگیری نکنید
اینجانب سه تا موز را حلقه رینگ کردم و توی زیپک گذاشتم و سه ساعت فریز کردم بعد از آن موز یخ زده را توی خوراک ساز ریختم با حدود شش قاشق عسل مقدار عسل دست خودتان هست اندک و زیادش و آن گاه دو قاشق پودر کاکائو ریختم ولی رنگ کاکائو من تیره میباشد شما هر چقدر دوست دارید بریزید درصورتی که رنگ کاکائو شما واضح میباشد هیچ اشکالی نداره با یه خرده نمک عالی میکس فرمایید و در پایان در حالتی که دوست دارید چیپس شکلاتی بریزید و یه خرده ترکیب نمائید و دستکم سه ساعت توی یخچال فریزر بذارید .
برچسب: تجهیزات فست فود، راه اندازی فست فود،