مراحل تهیه مرغ طعمدار برای سالاد و ساندویچ
یکی از مهمترین بخش های داشتن یه سالاد یا ساندویج خوشمزه که حاوی مرغ نیز میباشد اینه که بتونیم مرغشون رو طوری بپزیم که به هیچ وجه طعم زهم نده و خیلی خوش عطرو عطر و خوشمزه باشه و در عین درحال حاضر حسابی آبدار باشه و خشک نشده باشه .
در این مطلب نحوه تنظیم یه مرغ لذیذ رو براتون میذاریم که از این به آنگاه میتونین باطن خیلی از سالاد های سرد و ساندویج ها با خاطر راحت استعمال کنین و لذت ببرین .
فرآیند
تهیه و تنظیم مرغ مزه دار منحصر به فرد گونه های سالاد
مواد
لازم
۱
عدد سینه مرغ بدون استخوان ۲
قاشق چایخوری پودر پاپریکا ۱/۲
قاشق چایخوری نمک ۱
قاشق چایخوری سیر رنده شده ۱/۲
قاشق چایخوری فلفل سیاه ۲۰
گرم کره ۲
قاشق غذاخوری روغن مایع
فرآیند
تنظیم مرغ مزه دار اختصاصی انواع سالاد
روش
تهیه
1 . برای تنظیم این مرغ خوشمزه و آسون باید آغاز سینه مرغ رو از وسط نصف کنین .
فرایند
تنظیم مرغ طعم دار منحصربهفرد اشکال سالاد
2 . درحال حاضر یه کیسه سردخانه بذارین روشون تا موقع کوبیدن آب مرغ این ور اون ور نپره و بعد با یه بیفتک کوب بکوبینشون تا ضخامتشون کمتر بشه .
روند
تنظیم مرغ طعم دار منحصر به فرد گونه های سالاد
3 . درحال حاضر هر دو طرف مرغ رو به تمام چاشنی هایی که داشتین آغشته کنین .
فرآیند
تنظیم مرغ مزه دار منحصر به فرد گونه های سالاد
4 . داخل یه ماهیتابه کره و روغنی که داشتین رو بریزین و هنگامی کره آب شد و داغ شد سینه ها رو باطن ماهیتابه بذارین .
فرآیند
تهیه و تنظیم مرغ طعم دار منحصربهفرد انواع سالاد
5 . اکنون مرغ رو با حرارت متوسط بپزین احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشه، مرغ آب میندازه و با آب خودش میپزه . وقتی یه طرف مرغ تقریبا طلایی شد ( نذارین خیلی طلایی و خشک بشه) برش گردونین تا طرف دیگه هم تغییر رنگ بده . کلا برای پخت مرغ کمتر از یک ربع مدت لازم دارین . نذارین مرغ به طور کامل خشک و بی آب بشه و آن گاه پختن از ماهیتابه درش بیارین .
روند
تهیه مرغ مزه دار مخصوص گونه های سالاد
6 .
حالا مرغ خوشمزه تون برای استعمال در گونه های سالاد و ساندویج حاضره …
برچسب: راه اندازی فست فود، تجهیزات فست فود،