ماهی با روکش خامه و شوید یک غذای پر انرژی
این روش پخت ماهی زیاد خوشمزه و لذیذ هست وکه میتوانید آن را در کمترین بازه زمانی تنظیم نمایید .در این خوراک از فیله ماهی،خامه ترش، چاشنی و شوید کم آب و سیر استفاده میشود .تلاش نمائید ماهی با روکش خامه و گردید ،این غذای خوشمزه را در طول هفته دستکم دوبار میل نمائید .
ماهی
با روکش خامه و شوید ماهی با روکش خامه و گردید غذایی میباشد خوشمزه و خوب برای میهمان های خاص و در عین اکنون ساده و راحت برای روزهای مالامال مشغله .
مواد
اضطراری ۴ فیله هر دسته ماهی سفید¾ فنجان خامه ترش½ قاشق چای خوری نمک کمی نمک برای خواباندن در گوشت ماهی½ قاشق چای خوری فلفل سیاه پاره ای فلفل برای خواباندن در گوشت ماهی½ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده½ قاشق غذاخوری شوید کم آب کرده فریز گردیده (یا ۱ قاشق چای خوری گردید تازه)۳ حبه سیر۳ عدد پیازچه½ قاشق چای خوری فلفل قرمز رنگ آسیاب شدهآب نصف لیمو۱/۳ فنجان پنیر پارمزان
با ¾ فنجان خامه ترش شروع می کنیم . ½ قاشق چای خوری نمک، ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه، پوست رنده گردیده لیمو و شوید را به آن طولانی تر می کنیم .
۳ حبه سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم . قسمت سپید پیازچه ها را ریز ریز می کنیم . (قسمت سبز پیازچه ها را برای تزئین نگه دارید) .
خواسته
تجهیزات فست فود
ضروری برای تنظیم ماهی با روکش خامه و شوید ماهی
با روکش خامه و شوید خواص
ماهی با روکش خامه و شوید ½ قاشق چای خوری فللفل قرمز آسیاب شده (اگر غذای تند دوست ندارید می توانید کمتر فلفل بریزید) . و پاره ای آب لیمو به اندازه ¼ لیمو را به مواد طولانی تر کرده خوب نیز می زنیم و درون سردخانه کنار می گذاریم .
فر را از گذشته روی دمای ۴۰۰ رتبه فارنهایت گرم نمایید . دو طرف فیله های ماهی ذوب شده را چاشنی نمک، فلفل سیاه، پاره ای گردید و مقداری آب لیمو (۱/۴ لیمو) بزنید .
فیله ها را روی سینی فریاد میزد یا روی برگه روغنی قرار دهید و یک لایه نازک روی آن ها خامه بریزید . آنگاه روی خامه ها پنیر پارمزان بریزید .
بگذارید فیله ها به مقطع ۱۵ الی ۲۰ دقیقه باطن بی داد می کرد بپزد . ولی بستگی به ضخامت فیله ها دارااست و به بازه ۱ الی ۲ دقیقه در شرایط گریل قرار دهید تا روی ماهی ها سرخ و مایل به قهوه ای شود .
روی ماهی را با پیازچه ها تزئین نمائید و هم پا با صیفیجات نو یا این که برنج میل کنید .
دیدنی میباشد در موضوع ماهی بدانید: یک عدد از عواقب ناشی از پیری، این میباشد که سعی مغز اکثر زمان ها تضعیف میگردد . ( که با عنوان زوال شناختی مرتبط با سن خوانده می شود) . این امر در بسیاری از مورد ها ارگانیک است، ولی بیماریهای عصبی بدون شوخی مثل بیماری آلزایمر نیز وجود داراست .
جالب دقت آن میباشد که در اکثری از مطالعات مشاهدهای اثبات شد، افرادی که بیشتر ماهی میخورند، مراحل کندتری به سوی زوال عقل دارند . یک مکانیسم که میتواند با ماده خاکستری در مغز رابطه داشته باشد . مادهی خاکستری، بخش اعظم بافت عملکردی مغز است، که حاوی سلولهای عصبی هست که داده ها را پردازش میکند، خاطرات را نگهداری و شما را بشر میسازد . مطالعات نشان دادهاند اشخاصی که هر هفته ماهی مصرف میکنند، ماده خاکستری بیشتری در راس مغز دارند، که تهیه احساسات و حافظه را به عهده دارد .
برچسب: راه اندازی فست فود، تجهیزات فست فود،