راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی
ترشی یک عدد از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای اشکال غذاهای ما ایرانیان می باشد . درصورتی که می خواهید ترشی های خوشمزه درست فرمایید این مطلب را از دست ندهید .
برای
تهیه ترشی عالی و خوشمزه بایستی موردها تحت رعایت شود:
خلوص
سرکه
سرکه ترشی باید عالی و خالص باشد، شایسته ترین جور آن سرکه ای میباشد که از انگور، کشمش و سیب تهیه و تنظیم شود .
جوشاندن
سرکه
زیرا یک عدد از عوارض کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، به این ترتیب خوب تر میباشد سرکه را پیشین از استعمال به دوران تعدادی دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استعمال فرمایید .
سبزی
ترشی
معمولا سبزی ترشی هفت نوع معطر می باشد که به هفت سبزی مشهور است، ولی می توانید بر حسب ذوق وسلیقه خود سبزی ها را انتخاب نمائید . هفت گونه سبزی عبارتند از: شوید، نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان .
کار
آوری سبزی ها
خوبتر می باشد سبزی ها را پس از منزه کردن و شستشوی نخستین به زمان 2 ساعت در آب و نمک قرار داده تا سبزی برای جذب سرکه فراهم شود . (مقدار شوری آب و نمک می بایست مثل آب برنج باشد) آنگاه سبزی را در آبکش ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب آن برود، پس از این که مطمئن شدید آب بیش تر آن گرفته گردیده است، سبزی را خرد کرده و به مت یک روز روی پارچه نخی بریزید تا کمی خشک شود . این سبزی برای استعمال در ترشی فراهم می باشد .
جوشاندن
میوه ها در سرکه
میوه هایی که می خواهید در تهیه و تنظیم ترشی از آن ها استعمال فرمایید بایستی تا قبل از این در سرکه بجوشانید .
ظروف
مسئله استفاده
ظروفی که در آن ها ترشی تهیه می نمایید باید سفالی، بلوری یا این که چوبی باشد و هیچ زمان از ظروفی که از جنس پلاستیک یا روی میباشند برای این منظور به کارگیری نکنید .
محل
حفظ ظروف ترشی
ظروف ترشی باید در جای خنک نگهداری شوند .
مراقبت
ترشی ها
هر ماده شناور در مرحله ترشی یا سرکه بایستی بلافاصله برداشته شود .
چاشنی
های اضطراری برای تهیه و تنظیم ترشی
چاشنی های لبریز به کار گیری در تهیه ترشی عبارتند از: نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، نعناع خشک، پودر خردل، زردچوبه، برگ مو، برگ آلبالو که به ترشی طعم و عطری دلپذیر می دهند .
اندازه
سرکه و نمک لازم
سرکه می بایست به یه خرده بیش تر شود تا روی مواد را بپوشاند .
همینطور بایستی محلول مهیا شده را بچشید تا نمک آن بیش از اندازه نباشد .
برچسب: راه اندازی فست فود، تجهیزات فست فود،