سالاد سبزیجات اورگانیک با سس آووکادو
هر فصل سالادهای منحصربهفرد خود را دارااست و بسته به آن رنگ، مزه و مواد غذایی موجود در سالاد هم تغییر و تحول مینماید . در بسیاری از کشورها مردم صرفا برای خوردن سالاد به رستوران میروند یا این که اینکه برای وعده غذایی روزانه خود سالاد درست مینمایند . در مجموع میتوان اعلام کرد سالاد یکی از شایسته ترین ترکیبات غذایی موضوع اعتنا همگی مردمان عالم میباشد که در هر گوشه از کره خاکی به انواع متفاوت سرو می گردد و در این در میان برخی از انواع سالادها میباشند که در گستره جهانی آوازه زیاد داراهستند و رستورانهای مختلف آن را با دستورالعمل مشابه و یکسان آماده مینمایند .
سرکه، سیر تفت داده شده، مرکبات، گونه های مغزها، کشمش بیدانه، سویا، زنجبیل، سیبزمینی و . . . از جمله موادی می باشند که در اکثر سالادها چشم میشوند و تزئین و شیوه سرو کردن آنان در مناطق جغرافیایی مختلف از جمله آسیا، ایالات متحده یا مدیترانه با نیز فرق مینماید .
در این مطلب می خواهیم شیوه فراهم کردن 7 سالادی که در سراسر جهان بیشترین آوازه را دارا هستند و به عبارت دیگر جزو معروفترین سالادهای عالم محسوب میشوند را توضیح دهیم . پس اگر از عاشقان سینه چاک سالاد میباشید یا این که نظیر نگارننده در مواقع بیش تر وزن به سالاد رژیم درمانی علاقه دارید با ما هم پا باشید .
سالاد
صیفی جات اورگانیک با سس آووکادو
دستور تهیه و تنظیم این سالاد را از «مت گوردون» سرآشپز رستوران Urbane Solace سانتیاگو گرفتیم . با مواد زیر میتوانید این سالاد را برای 12 نفر تهیه کنید .
مواد
لازم: روغن
سرخکردنی به مقدار لازم سه
عدد آووکادو جدید هر کدام با وزن تقریبی 200 گرم، پوست کنده شده و خورد شده نمک
به اندازه لازم
برچسب: تجهیزات فست فود، راه اندازی فست فود،