طرز تهیه بورک مرغ با یوفکا
خمیر
یوفکا مستطیلی :به تعداد لازم سینه
مرغ خرد شده :400 گرم فلفل
دلمه خرد شده :1 عدد گوجه
خارجی خرد گردیده :2 عدد جعفری
خردشده :4 قاشق سوپ خوری روغن
:به اندازه کافی پیاز
:یک عدد نمک
:به میزان کافی زردچوبه
:به اندازه کافی شیر
:1/3 پیمانه تخم
مرغ :یک عددبورک مرغ با یوفکا
بورک
مرغ
شیوه
تهیه و تنظیم بورک مرغ با یوفکا
سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و با پیاز ، نمک و زردچوبه در مقدار پاره ای روغن تفت داده تا مرغ پخته شود .بعد از آن فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی را طولانی تر کرده وکمی تفت داده ، در غایت جعفری را به ترکیب بیشتر می کنیم .
تخم مرغ و شیر را با نیز ترکیب می کنیم . آن گاه از این که مواد مقداری سرد شد ، یک ورق از یوفکا را پهن کرده و مرحله آن را بوسیله خودکار موی با مخلوطی از تخم مرغ و شیر مرطوب می کنیم ، بعد از آن مقداری از مواد را روی خمیر ریخته ( کمی از لبه ها تا کرده تامواد بیرون نریزد ) و خمیر را رول می کنیم .
رول های آماده را در روغن سرخ کرده و یا این که در بی دادمیکرد از پیشین گرم شده با دمای 180 سکو قرار داده تا مرحله خمیر طلایی شود .
بورک
مرغ با یوفکا
نکات
تکمیلی در موضوع بورک مرغ با یوفکا بورک
مرغ با یوفکا جزء غذای ملل - ترکی می باشد دوران
مهیا سازی مواد نخستین و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و مقطع پخت و توقع آن در حدود 40 دقیقه می باشد .
بورک مرغ با یوفکا را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو نمایید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید میزان مواد نخستین و فرمان تهیه برای 4 نفر مناسب هست .
برچسب: تجهیزات فست فود، راه اندازی فست فود،