تجهيزات فست فود و راه اندازي فست فود تجهيزات فست فود و راه اندازي فست فود .

تجهيزات فست فود و راه اندازي فست فود

خوشمزه‌هايي با هلو؛ از بستني تا پاي

بروشتاي
پنير و هلو
مواد
لازم: ۸
قطعه نان ايتاليايي تست شده ۸۵
گرم پنير ۸
قطعه هلوي تازه برگ
ريحان تازه يك
تا ۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون نمك
و فلفل خوشمزه‌هايي
با هلو؛ از بستني تا پاي
طريق
تهيه:

۱ . پنير را روي نان آزمايش قرار دهيد . هلو و برگ ريحان را روي آن گذاشته و آنگاه يه خرده روغن زيتون روي آن بريزيد .
۲ .نمك و فلفل هم به مقدار ضروري طولاني تر نمائيد .

تجهيزات فست فود

خوشمزه‌هايي
با هلو؛ از بستني تا پاي بستني
هلوي خانگي
مواد
لازم: ۷۰۰
گرم هلوي تازه پوست كنده و برگه شده‌ يك
قاشق چايخوري آبليمو يك
چهارم قاشق چايخوري دارچين يك
واحداندازه گيري شكر دو
واحداندازه گيري خامه يك
هشتم قاشق چايخوري نمك ۲
عدد كراكر يا اين كه بيسكويت بي آلايش ساييده و پودر شده يك
پيمانه شير ۲
قاشق چايخوري وانيل
خوشمزه‌هايي
با هلو؛ از بستني تا پاي
شيوه
تهيه:
۱ . هلوها را به يار يك چهارم پيمانه از شكر، آبليمو و دارچين به مدت ۱۰ دقيقه در يك قابلمه روي حرارت ميانگين بجوشانيد و گاهي نيز بزنيد . آن گاه در يك كاسه ريخته و در سردخانه قرار دهيد .

۲ . يك واحد اندازه گيري خامه، باقي ما‌نده شكر و نمك را در يك ماهيتابه روي حرارت ميانگين گرم كنيد و هم بزنيد تا شكر حل شود . از روي حرارت برداريد و كراكر پودر شده را داخل آن بريزيد و نيز بزنيد . اجازه دهيد حدود ۱۰ دقيقه تركيب سرد شود .

۳ . در يك كاسه ديگر يك پيمانه باقي مانده خامه، يك پيمانه شير و وانيل را مخلوط نماييد . تركيب شكر و خامه و كراكر و نصف هلو‌ها را به آن اضافه فرماييد و نيز بزنيد تا مخلوط شوند .

۴ . ادغام و باقي ما‌نده هلو‌ها را در سردخانه قرار دهيد تا به طور كامل سرد شوند، هرچه اكثر خوبتر .

۵ . مخلوط يخ زده به باطن بستني ساز بريزيد و طبق راهبرد كارخانه كار نماييد .

۶ . در آخرين دقايق به آرامي باقي باقي‌مانده هلو‌ها را طولاني تر نماييد .


خوشمزه‌هايي
با هلو؛ از بستني تا پاي
طعام
مرغ و هلو
مواد
لازم:
۹۰۰
گرم مرغ بااستخوان نمك
فلفل
سياه ۲
قاشق غذاخوري كره ۲
قاشق غذاخوري روغن زيتون يك
واحداندازه گيري پياز برگه شده نازك ۳
حبه سير رنده شده نصف
قاشق چايخوري زنجبيل يك
واحد اندازه گيري آب مرغ يك
چهارم پيمانه سركه بالزاميك ۴
عدد هلوي رسيده بزرگ پوست كنده و قطعه قطعه شده يك
چهارم پيمانه ريحان تازه خردشده
خوشمزه‌هايي
با هلو؛ از بستني تا پاي
طريق
تهيه:
۱ . دماي بي داد مي كرد را روي ۳۵۰ جايگاه فارنهايت تهيه و تنظيم نماييد .

۲ . نمك و فلفل را به دو طرف مرغ‌ها بپاشيد . يك قابلمه گرانقدر را گرم نماييد . كره و روغن را در آن بريزيد . هنگامي كره آب شد، مرغ را بيش تر نماييد و ۲ دقيقه هر طرف را بپزيد تا سرخ شود . مرغ‌ها را درآوريد و كنار بگذاريد و روغن را در ظرف رها فرمائيد .

۳ . شعله را تا متوسط قليل نمائيد . پياز را طولاني تر فرمائيد و ۴ دقيقه تفت دهيد . سير و زنجبيل را اضافه نمائيد و يك دقيقه تفت دهيد . آب مرغ، سركه بالزاميك، هلو و ريحان را بيش تر كنيد . وقتي جوش آمد تا ۴ دقيقه نيز بزنيد .

۴ . مرغ‌ها را به قابلمه برگردانيد و با سس هلو بپوشانيد و در يك لايه طوري بچينيد كه پوستشان به سمت بالا باشد . به برهه زماني ۳۰ دقيقه يا اين كه تا زماني مرغ‌ها بپزند در فرياد ميزد قرار دهيد .

خوشمزه‌هايي
با هلو؛ از بستني تا پاي پاي
هلو
مواد
لازم:
سه
چهارم پيمانه شكر قهوه‌اي ۲
قاشق غذاخوري نشاسته ذرت يك
قاشق چايخوري دارچين يك
چهارم قاشق چايخوري پودر زنجبيل يك
هشتم قاشق چايخوري نمك ۶
پيمانه هلوي خردشده تازه ۲
قاشق غذاخوري آبليمو ۲
عدد خمير پاي ۳۰ در ۳۵ سانتيمتري يك
عدد تخم مرغ همزده
خوشمزه‌هايي
با هلو؛ از بستني تا پاي
نحوه
تهيه:
۱ . دماي بي داد مي كرد را روي ۴۰۰ مرتبه فارنهايت تنظيم فرماييد و سيني فرياد ميزد را در يك سوم پاييني فرياد ميزد قرار دهيد .

۲ . در يك كاسه گران قدر شكر قهوه اي، نشاسته، دارچين، زنجبيل و نمك را مخلوط فرماييد . هلو‌ها و آبليمو را بيشتر نماييد و نيز بزنيد تا كاملا پوشانده شوند . آن گاه كنار بگذاريد .

۳ . يك قطعه خمير را روي سيني بي داد مي كرد قرار دهيد . تركيب هلو را روي آن بريزيد و كاملا پخش كنيد .

۴ .قطعه خمير باقي مانده را روي آن قرار دهيد . لبه‌هاي دو خمير را فشار دهيد تا به هم بچسبد، با استعمال از شمشير منافذي روي خمير بالايي ساخت نمائيد . (اگر مايليد، مي توانيد خمير بالايي را به فيس نواري برش داده و در نيز ببافيد تا يك پاي به صورت تور درست نماييد .)

۵ . تخم مرغ همزده را روي پوسته بالايي پاي بماليد . مي توانيد يك قاشق غذاخوري شكر نيز روي آن بپاشيد .

۶ . به برهه زماني ۳۵ تا ۴۰ دقيقه در داد ميزد بپزيد يا اين كه تازماني كه قهوه‌اي طلايي و حبابدار شود . از بي داد مي كرد خارج بياوريد تا به طور كامل سرد شود .
خوشمزه‌هايي
با هلو؛ از بستني تا پاي


برچسب: تجهيزات فست فود، راه اندازي فست فود،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۴۸:۲۷ توسط:alipour موضوع: نظرات (0)

غذاهاي مخصوص سرماخوردگي

مردمان معمولاً درمان هاي سرعت بالا و آني را بيشتر مي پسندند و مدام به دنبال شربتها و قرص هاي جادويي مي باشند . اكثر ما عادت داريم، زمانيكه مريض مي شويم سريعاً به داروهايي كه روي پيشخوان افتاده مراجعه كنيم . به طراوت آب ميوه هاي معجزه آسايي هم به بازار عرضه شده اند كه با رنگها و طعم هاي مختلف، معالجه بيماري هاي متفاوت معرفي مي شوند . احتمالا تا زمانيكه آنفو لانزا تان بهبود پيدا كند، از آنان به كار گيري كنيد، اما مي بايست بدانيد كه هيچ كدام از مورد ها ذكر شده يك گونه معالجه حقيقي وواقعي محسوب نمي شوند .
در صورتي‌كه واقعاً مي خواهيد كه از خود در مقابل سرماخوردگي و يا آنفلونزا دفاع كنيد، لازم نمي‌باشد رويه خودداري برويد و خودتان را اذيت كنيد، بهتر ميباشد نگاهي به باطن فريزر خانه خويش بيندازيد . بله درست است: بسياري از مواد ارگانيك و طعام ها هستند كه مي توانند با هر دسته باكتري و ويروسي مقابله كنند، همينطور سيستم ايمني بدن شما را قوي مي سازند تا هر جور ميكروب كثيفي را از في مابين بردارد . مواد ذيل به راحتي مي توانند از ورود هر مدل آلودگي به باطن بدن پرهيز كرده و سيستم ايمني بدن را افزايش بخشند .

فلفل
قرمز و فلفل سبز
در صورتيكه حس مي نمائيد سرتان سنگين گرديده و وضعيت سرما خوردگي داريد، قرص خوردن را كنار بگذاريد و به جاي آن يك فلفل برداريد . تند بودن فلفل به ادله وجود يك نوع ماده شيميايي به نام "كپساسين" مي باشد كه خاصيت خلط آور، و آهسته بخش دارد . تا به حال اعتنا كرده ايد زمانيكه آنرا مصرف مي كنيد، چه‌طور آب از بيني چشم ها و دهانتان جاري مي شود؟ همين رخداد در رمز هم رخ مي دهد . كپساسين باعث مي شود تن كليه مخاط هايي كه سبب به توليد موقعيت ناخوشي گرديده ميباشد را آزاد نمايد . به همين برهان پس از مصرف فلفل حس متانت خواهيد كرد .

احتمالا پاره اي عجيب باشد، اما كپساسين سلول هاي عصبي را براي بازه زماني وقتي كوتاه بي حس مي نمايد . مواد شيميايي كه در آن وجود دارد سبب مي شود كه سعي انتقال دهنده هاي عصبي كه پيغام وجود درد را به سوي مغز ميبرند، به كندي انجام پذيرد . همچنين اين ماده، ترشح هورمون هاي كلاژن و پروستاگلاندين را كه سبب ساز به ايجاد آرامش، و كاهش تورم مي شوند را نيز فراوان مي كند .

فلفل قرمز هم سرشار از ويتامين C مي باشد . در راستي يك عدد فلفل قرمز‌رنگ به ميزان 4 پرتقال دربردارنده ويتامين C مي باشد . همان گونه كه مي دانيد از نظر علمي اثبات گرديده هست كه ويتامين C عصر درمان آنفولانزا را كوتاه مي كند .

سوپ
مرغ
هميشه موعظه مادر بلندمرتبه در گوشمان صدا مي نمايد كه سوپ جوجه در معالجه آنفو لانزا معجزه مي كند . ولي آنان اين عبارت را بدون هيچ مدل تحقيق آزمايشگاهي و تنها از روي تجربه بيان مي كنند . پزشكان دانش كده نبراسكا به طور عملي اثبات كرده اند كه سوپ مرغ به راحتي توان درمان سرما خوردگي را دارااست .

ولي آن ها نيز در سوپ خود از دستور غذايي ديرين مادر بلندمرتبه استعمال كرده اند: پياز، سيب زميني، هويج، شلغم، كرفس، و جعفري . پس از آزمايش هاي متفاوتي كه در لابراتورهاي مجهز انجام شد، دانشمندان به اين نتيجه رسيده اند كه يك ماده در اين سوپ اعجاز مي كند: عصاره مرغ . انواع مختلف سوپ هاي جوجه، ترشح مخاط ها را كمتر كرده و به شما ياري مي نمايند كه در حين بيماري راحت خيس تنفس نمائيد .

محققان 13 دسته گوناگون از سوپ هاي جوجه را زمينه آزمايش قرار دادند و در همه تست ها به اين نتيجه رسيدند كه همه سوپ ها توانايي توقف توليد مخاط و خلط را دارا‌هستند . اشكال تركيب به سبزي آن هم از درصد شفابخشي بالاتري برخوردار مي باشند .

خوب در حالتي كه مادربزرگتان كنارتان نيست تا يك سوپ خانوادگي برايتان درست كند، مي توانيد از انواع فراهم آن به كار گيري كنيد . يك سوپ گرم مطمئنا فرايند بهبود شما را تسريع مي بخشد .

آب
پرتقال
يادتان مي آيد مقطع بچگي هنگاميكه سرما مي خورديد، چگونه مادرتان آب پرتقال را به تحميل درون حلقتان مي ريخت؟ مانند همگي كارهايي كه ديگري كه انجام مي اعطا كرد به نيكي مي دانست كه دارااست چه فعاليت مي كند . آب پرتقال يك عدد از شايسته ترين درمان هاي شناخته شده براي سرماخوردگي هست . اين ميوه سرشار از ويتامين C است و همانگونه كه پيشتر هم به آن اشاره شد، ارتفاع معالجه را كاهش مي دهد .

در دهه 70 پزشك ترنس اندرسون و همكارانش در دانشكده تورنتو سود مطالعات خود را در زمينه دوز روزانه مصرف ويتامين C منتشر كردند . دوز مصرف روزانه اين ويتامين 90 گرم مي باشد و اثبات گرديده كه مصرف روزانه اين اندازه ويتامين C مي تواند عصر بيماري را چه بسا تا يك روز هم اختصاصي نمايد .

تجهيزات فست فود

در به عبارتي برهه زماني جمع ديگري از محققان و پزشكان كه شيمي دان افسانه اي "لينوس پالينگ" هم در در ميان آنها بود، اين بيانيه را منتشر كردند كه مصرف 4 برابر بيش از دوز انتخاب شده، شگفتي به توشه مي آورد . اما در تحقيقات اخير اين مسئله كاملاً رد شده و محققان معتقدند كه استعمال بيش از اندازه از آن هيچ منفعت اي را در بر نخواهد داشت .

درحال حاضر يك استكان آب پرتقال دربردارنده چه ميزان ويتامين C مي باشد؟ بسته به نوع و مارك پرتقال ها مي توانايي گفت در حدود 120 گرم . اين ميزان از اندازه معلوم گرديده براي دوز روزانه فراتر هست . دفعه آينده كه مريضي به سراغتان آمد آب پرتقال را فراموش نكنيد . همچنين به خاطر داشته باشيد كه هر چه آب پرتقال جديد تر باشد، تاثير آن نيز بالاتر مي رود . پس سراغ آب پرتقال هاي نو گرفته گرديده برويد .

چاي زنجبيلدر چين در شراي شما را در درحال حاضر عطسه كردن ببينند، مطمئن باشيد كه چيزي جز چاي زنجبيل به شما معرفي نمي كنند . گياه شناسان باستان اين دارو را از مدت ها قبل براي بيماري هاي متفاوت تجويز مي كردند . آن ها معتقد بودند كه چاي زنجبيل براي سرماخوردگي، رمز درد، موقعيت تهوع، و چه بسا بهبود گردش خون هم مفيد ميباشد .

شواهدي وجود دارااست كه اثبات مي نمايد مصرف زنجبيل چه در چاي و چه به چهره تنها خاصيت تسكين دهنده (مسكن) داراست . پژوهش ها ديگر نيز نشان مي دهند كه زنجبيل توانايي مقابله با بعضا ويروس هاي مختص را دارااست . به اين ترتيب يك فنجان چاي زنجبيل و يا مقداري زنجبيل خرد گرديده تازه كه در آب گرم حل گرديده باشد، مي تواند علائم بيماري را كاهش داده و به شما كمك نمايد تا هر چه سريعتر سلامت خود را بدست آوريد .

سير

مصريان باستان آنقدر به سير عشق داشتند كه در معاملات پاياپاي خود از آن به تيتر نوعي پول به كار گيري مي كردند . احتمالا امروزه از آن نتوانيد در زمينه هاي مشابه استعمال كنيد، اما يك ظرف غذا غذاي مملو از سير، به راحتي مي تواند آنفولانزا را از وجود شما خارج بكشد . سير دارنده مقادير متعددي "اليسين" مي باشد . اين ماده نوعي خاصيت شيمايي دارد و باعث مي شود تا تمام باكتري ها از ميان بروند و از اين گذشته محيط را براي زنده ماندن هر ويروسي طاقت فرسا مي سازد .

در پژوهش هايي كه در سال 2001 در انگلستان انجام شد، محققان به اين فيض رسيدند كه درصد احتمال ابتلا به سرماخودردگي در اشخاصي كه از تكميل كننده هاي غذايي اليسين به كار گيري مي كنند، در مقايسه با ديگران، به نصف كاهش پيدا مي نمايد . ميل كردن سير و يا غذاهاي سير دار تاثير مشابهي دارااست .

سير در درمان آنفلونزا هم نقش فعالي را بازي مي كند . موادي نظير: اجيون، دريويتيو و اسيلين هر جور باكتري را از ميان مي مارك و نيز بازدارنده رويش و نشر اكثري از ويروس ها مي شوند .

چه‌طور مي توان فهميد كه به اندازه كافي سير مصرف نموده ايم؟ عملكرد فرماييد روزانه يك سير به طور ناپخته و يا اين كه پخته شده در غذاها ميل نماييد . ولي بايد توجه داشته باشيد كه طبخ، بعضي از خاصيت سير را از في مابين مي برد، به همين عامل اين بار كه خواستيد در سس اسپاگتي خود از سير استعمال كنيد به جاي يكي از تعدادي تا به كارگيري فرمائيد تا از تمام خاصيت آن بهرمند گرديد .

جنگ
با غذا
اجازه ندهيد كه تاثير شربت و يا اين كه قرص هاي متعدد شما را وسوسه نمايد . اين توشه كه شم بيماري كرديد، به سردخانه منزل مراجعه فرماييد و از مواد ارگانيك امداد بگيريد . مامان طبيعت داروهاي خوراكي متعددي را براي درمان شما در اختيارتان قرار مي دهد كه به ميزان داروي هاي مشقت بار انسان – و در بعضا مواقع خيلي بخش اعظم از آنها – برايتان موثر ميباشند .

 


برچسب: تجهيزات فست فود، راه اندازي فست فود،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۳:۰۳ توسط:alipour موضوع: نظرات (0)

نذري هاي مرسوم در ايران چه غذاهايي است؟


نذرهايي كه معمولا در ايام محرم و به خصوص در ده سال نخستين از سوي هيئت ها، تكايا و مساجد در شهرهاي مختلف ايران پخته و پخش مي شود، متفاوت مي باشد و معمولا مردم در هر استان غذاي خاصي را به عنوان نذر مدنظر خود در ايام محرم بين مردمان توزيع مي كنند .

در دهه در آغاز محرم در حالي در تهران به تيتر پايتخت ايران اگر‌چه توزيع قيمه به تيتر غذاي اصلي ماه محرم مرسوم گرديده است، در سال هاي اخير برخي هيئت ها توزيع برخي غذاها مثل پيتزا و ساندويچ را نيز در بين غذاهاي نذري خويش قرار دادند .

در برخي استان ها مثل خراسان رضوي نيز "شله" غذاي متداول نذري مي‌باشد كه ساعت ها براي پخت آن وقت صرف مي شود و در مقطع توزيع آن نيز معمولا صف بلندي از مردمان تشكيل مي شود .

راه اندازي فست فود

در استان فارس (شيراز) شكرپلو، در يزد آش گندم و در اضفهان نيز بريانك به عنوان غذاهاي نذري ايام ماه محرم بين مردمان توزيع مي شوند و در استان هايي زيرا گيلان و به خصوص شهر رشت خورشت فسنجان از سوي كساني كه نذر دارا هستند به عنوان غذاي نذري بين مردمان توزيع مي شود .

در استان هايي زيرا مركزي (اراك) نيز آش بي بي سه روز شنبه به تيتر غذاي نذري متداول بين مردم پخش مي شود .

مردمان اردبيل و قزوين نيز با طبخ قيمه به دو دسته متعدد و با نام هاي قيمه تقديم و بيچاخ قيمه پذيراي مردم در ايام ماه محرم مي‌باشند .

تبريزي ها نيز با توزيع چلوخورشت هويج در ايام محرم از عزاداران حسيني پذيرايي مي كنند .

در استان لرستان نيز عدس پلو به عنوان غذاي اصلي ماه محرم به خصوص در دهه اوليه بين مردم توزيع مي شود .


برچسب: تجهيزات فست فود، راه اندازي فست فود،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۴:۵۹ توسط:alipour موضوع: نظرات (0)

۵۰ غذاي خوشمزه جهان را بشناسيد

مقاله‌هاي
مرتبط: خوشمزه
ترين كشورهاي عالم را بشناسيد ۹
كشور‌ي كه سالم‌ ترين رژيم غذايي را دارند هنگامي صحبت از خوراك مي‌شود، ناخودآگاه طعم‌ها و مزه‌هاي گوناگون و غذاهايي كه براي ما لذيذ ميباشد در ذهن ما تداعي مي‌شود . در عالم غذاهاي گوناگوني وجود دارد كه بخش اعظمي از آنها شهرت جهاني دارا هستند و در كشورهاي مختلف هم تنظيم مي گردند . مطمئنا اكثري از كشورها در اين صنعت نسبت به بقيه معروف‌تر هستند؛ با اين درحال حاضر در اين مقاله قصد داريم غذاهاي بي‌نظيري كه در فهرست خوشمزه‌ترين غذاهاي عالم قرار دارا هستند را معرفي كنيم .

۵۰ .
پاپ كورن كره‌اي، آمريكا پاپ
كورن كره‌اي – آمريكا
مقاله‌هاي
مرتبط: شايسته ترين
كشورهاي عالم از ديد غذاهاي محلي بهترين
شهرهاي جهان براي دوستداران غذا مگر ميشود كسي با پاپ كورن آشنايي نداشته باشد! يك ظرف پاپ كورن هم پا هميشگي عاشقان فيلم و سريال ميباشد كه تا در هر بخش از فيلم هم پا ببينندگان باشد . پاپ كورن كره‌اي در ايالات متحده از محبوب‌ترين ذرت‌هاي رايحه داده مي‌باشد كه هواداران جهاني دارااست .

۴۹ .
ماسالا دوسا (Masala dosa)، هند ماسالا
دوسا (Masala dosa) – هند
اين طعام از پن‌كيكي نازك، به هم پا خميري كه يك شبكه هاي اجتماعي بايد براي تخمير به آن برهه زماني داد، درست مي گردد . اين خمير را كه از برنج و عدس سفيد صحيح مي‌شود، با سيب زميني، چاشني‌هاي متفاوت و پياز لبريز مي‌نمايند . در هند اين طعام عمده در صبحانه ميل مي گردد و با خوردن آن تا نزديك ظهر احساس گشنگي نخواهند كرد و اكثر وقت ها با سس‌ها و ترشي‌هاي متنوع سرو ميگردد .

۴۸ .
چيپس سيب‌زميني، انگلستان چيپس
سيب‌زميني - انگلستان
داستان‌هاي بسياري در قضيه تاريخچه نوآوري چيپس مطرح شده؛ ولي طبق آنچه كه بررسي شده است، تاريخچه‌ي آن به سال ۱۸۱۷ در انگليس بازمي‌گردد . اين اسنك بي‌نظير كه عاشقان اكثري دارد، در طعم‌ها و مزه‌هاي مختلفي وجود داراست كه نمكي آن از تمامي پرطرفدارتر ميباشد .

۴۷ .
غذاي دريايي پائِلا (Seafood paella)، اسپانيا غذاي
دريايي پائِلا (Seafood paella) – اسپانيا
پائِلا در واقع پلويي از تركيبات گوناگون مانند سبزيجات، برنج، گوشت يا اين كه ماهي است كه از غذاهاي مشهور اسپانيا مي‌باشد و انواع مختلفي داراست . در اين دربين پائِلا دريايي كه از ميگو، صدف و ماهي‌هاي متفاوت صحيح مي‌شود و مزه و بو بي‌نظيري دارد، از تمامي معروف‌تر مي‌باشد .

۴۶ .
سام تام (Som tam)، تايلند سام
تام (Som tam) – تايلند
سام تام نوعي سالاد در تايلند است كه از سير، فلفل، لوبيا سبز، گوجه گيلاسي و پاپاياي (انبه هندي) نپخته خردشده تشكيل ميشود و عطر و طعم آن مسحوركننده مي‌باشد . اما برخي‌ها به آن بادام زميني يا اين كه ميگو اضافه مينمايند .

راه اندازي فست فود

۴۵ .
پلوي مرغ، سنگاپور پلوي
مرغ – سنگاپور
اين خوراك به تيتر غذايي ملي در سنگاپور شناخته مي گردد و هميشه در ليست خوش‌طعم‌ترين غذاهاي عالم قرار گرفته ميباشد . در اين غذا مرغ آغشته به روغن را به‌صورت بي نقص در ظرف قرار داده و مي‌پزند، آن‌گاه آن را قطعه قطعه كرده و هم پا برنج مي‌پزند . براي خوشمزه شدن هرچه بخش اعظم اين خوراك به آن زنجبيل و سس سويا هم مي‌افزايند . بو و طعم اين خوراك ديوانه‌كننده مي باشد .

۴۴ .
Poutine، كانادا Poutine
– كانادا
يك ظرف غذاي كانادايي كه از استان كِبك در شرق كانادا سرچشمه گرفته هست و با به كارگيري از سيب زميني سرخ كرده و تكه‌هايي از پنير تهيه و تنظيم گرديده از شير ترش تنظيم مي‌گردد . معمولا كمي از آب گوشت را براي مزه و مزه‌اي بهتر به Poutine طولاني تر مي‌كنند .

۴۳ .
تاكو (Taغير مجاز مي باشد)، مكزيك
تاكو (Taغير مجاز مي باشد) – مكزيك
اين غذاي خوش‌طعم از محبوب‌ترين غذاهاي مكزيك هست كه پا فراتر از مرزها نهاده مي باشد و در بسياري از كشورها پخته مي شود . اين نان كه باطن نان تورتيلا سرو مي‌شود، داراي تركيبات مختلفي در لايه مياني هست كه اكثر اوقات با گوشت مرغ و صيفي جات معطر به ياور سس سالسا يا سس آوكادو سرو مي‌گردد . تاكو با نوشيدني‌هاي مكزيكي مزه هجرت شما را فراموش نشدني مينمايد .

۴۲ .
نان آزمايش كره‌اي با مربا، انگلستان نان
تست كره‌اي با مربا – انگلستان
هر چيزي كه آغشته به كره باشد، بدون شك مزه آن را لذيذتر مي‌كند . نان آزمايش داغ كه آغشته به كره شود و گونه هاي مربا‌ها بر روي آن ماليده شود، يك عدد از شايسته ترين و خوشمزه‌ترين گزينه‌ها براي صبحانه يا يك عصرانه ميباشد .

۴۱ .
توفو، آسياي جنوب شرقي توفو
– آسياي جنوب شرقي
توفو يا پنير لوبيا، غذايي مي‌باشد كه از پروسه بستن شير سويا به دست مي‌آيد . اين شير دلمه بسته را با فشار به قالب‌هاي سپيد نرم تبديل مي نمايند . خاستگاه توفو چين است و با ادويه‌هاي گوناگون در غذاهاي مختلف و پودينگ‌ها به كار گيري ميگردد .

۴۰ .
مارزيپان (Marzipan)، آلمان مارزيپان
(Marzipan) – آلمان
مارزيپان يا اين كه خمير بادام نوعي ماده‌اي غذايي هست كه از مخلوط كردن پودر بادام با شكر يا اين كه عسل صحيح ميشود . از مارزيپان براي داخل شكلات يا اين كه كيك استفاده ميگردد و گونه شيرين آن به عنوان مارزيپان فرانسوي شهرت دارااست و جور كم‌شيرين آن به تيتر مارزيپان آلماني شناخته مي‌شود كه در آلمان يك عدد از سوغات هاي داراي شهرت است .

۳۹ .
سس كچاپ، آمريكا سس
كچاپ – آمريكا
مردمان آمريكا عاشق سس كچاپ مي‌باشند . آنان بيش از حد از اين سس در سرو و مزه‌دار كردن غذاهاي خويش به كارگيري مي‌كنند . آن‌ها هنگام مصرف گونه هاي برگر‌ها، هات‌داگ‌ها و گوشت‌هاي سرخ‌شده، سس كچاپ را روي خوراك ريخته يا تكه‌اي از غذا را درون سس غوطه‌ور كرده و آن‌گاه ميل مي نمايند .

۳۸ .
نان آزمايش فرانسوي، هنگ كنگ نان
تست فرانسوي – هنگ كنگ
تست فرانسوي هنگ‌كنگ، غذاي پر اسم و رسم و خوشمزه هنگ‌كنگي‌ها است . آنها از بخش اعظمي از غذاهاي كشورها و مناطق ديگر تاثير گرفته‌اند، كه نان آزمايش فرانسوي هم يك عدد از آن ها هست . اين نان هم يكي از غذاهاي خوشمزه و داراي اسم و رسم خياباني هنگ‌كنگ به شمار مي رود و در اكثري از فروشگاه‌هاي خياباني و يا كافه‌هاي محلي يافت مي شود .

۳۷ .
مرغ با پنير پارميزان، استراليا مرغ
با پنير پارميزان – استراليا
با يقين غذايي كه در آن پنيرهاي گوناگون استفاده شود، طعمي بي‌نظير دارد . اين غذاي فوق‌العاده در ميهن استراليا از فيله مرغ سرخ‌شده تنظيم مي‌شود و در نهايت پنير پارميزان را بر آن مي افزايند .

۳۶ .
هوموس(Hummus)، خاورميانه هوموس(Hummus)
– خاورميانه
حمص يا هوموس كه ارده نخود است، يك طعام مديترانه‌اي-عربي مي‌باشد كه در خاورميانه فراوان دوستداشتني است؛ و بيشتر در سيني‌هاي طعم به عنوان پيش طعام سرو مي‌شود . اين غذا در كشورهاي گوناگون با غذاهاي متنوع مثل كباب، فلافل و كوفته سرو مي‌گردد .

۳۵ .
خرچنگ تند، سنگاپور خرچنگ
تند - سنگاپور
مگر مي شود به سنگاپور رفت و خرچنگ تند با مزه منحصربه‌فردش را آزمون نكرد؟ در تنظيم اين غذا و طبخ خرچنگ از چاشني و سس‌هاي مختلفي به كارگيري مي گردد كه مزه آن را لذيذ‌تر مي‌كند .

۳۴ .
شيره درخت افرا (Maple syrup)، كانادا شيره
درخت افرا (Maple syrup) – كانادا
يكي از سنت‌هاي كانادايي كه از بوميان نخستين به يادگار باقيمانده است، گرفتن شيره درخت افرا در اواخر زمستان ميباشد . بعد از آن از فصل سوز و سرما كه درختان كم‌كم قادر به ايجاد دوباره خوراك مي‌شوند، شيره‌اي كه در فصل سرما قضيه به كارگيري درخت قرار نگرفته، طي فرايندهايي (سنتي و مدرن) جمعآوري ميگردد . طعم اين شيره فراوان مشابه به عسل است، با اين تفاوت كه دوچندان گران‌تر است .

۳۳ .
چيپس و ماهي، انگلستان چيپس
و ماهي – انگلستان
چيپس و ماهي (به انگليسي: Fish and chips) خوراكي مي باشد كه در اصل از بريتانيا سرچشمه ميگيرد و يك غذاي دوست داستني در فست‌فود‌ها هست . همان‌طور كه از نامش پيدا است، از سيب‌زميني سرخ‌شده و فيله سرخ‌شده ماهي تهيه مي‌گردد . در همگي فروشگاه‌ها و رستوران‌هاي بريتانيا به راحتي مي‌توان چيپس و ماهي را پيدا كرد .

۳۲ .
آنكيمو (Ankimo)، ژاپن آنكيمو
(Ankimo) – ژاپن
آنكيمو خوراكي ميباشد كه از جگر يك جور ماهي به اسم پليدماهي صحيح مي‌گردد . اين طعام در ژاپن به عنوان يكي از خوراك‌هاي لذيذ به‌شمار مي‌آيد . براي تهيه آن، نخست جگر را با نمك مي‌سايند و سپس با نوعي نوشيدني محلي مي‌شويند . پس از آن، رگ‌ها را درآورده و جگر را به صورت استوانه‌اي مي‌غلتانند و بخارپز مي‌كنند .

۳۱ .
ژامبون پارما (Parma ham)، ايتاليا ژامبون
پارما (Parma ham) – ايتاليا
يك عدد از ژامبون‌هاي داراي شهرت ايتاليا پارما يا اين كه Prosciutto ميباشد كه در طي فرايندي و در مقطع بازه زماني طولاني تهيه مي گردد . آنگاه آن را به ورقه‌هاي نازك برش داده يا در غذاهاي متعدد يا اين كه به‌صورت ورقه‌اي سرو ميشود .

۳۰ .
اسپرينگ رول (Goi cuon)، ويتنام اسپرينگ
رول (Goi cuon) – ويتنام
يكي از مشهورترين غذاهاي ويتنام، اسپرينگ‌ رول‌هاي نيمه شفافي ميباشند كه با موادي از قبيل گوشت، ميگو يا اين كه خرچنگ خردشده به همراه اشكال صيفي جات و طعم‌دهنده‌ها پر مي شوند . در بعضا از اين بخشها اين غذا را به ياور نعنا يا كاهو سرو مينمايند . در جور جنوبي اين غذا، رشته‌هاي كباب شده‌ي گوشت را به ياور موز سبز و سس بادام زميني تنظيم مي نمايند .

۲۹ .
استيك اوهمي (Ohmi steak)، ژاپن استيك
اوهمي (Ohmi steak) – ژاپن
اين استيك لذيذ از گوشت گاو سياه ژاپني تنظيم مي شود كه در محيطي ارگانيك رويش پيدا مي نمايد و آنچه كه اين استيك را از بقيه متمايز مي‌كند، مزه چربي اين گوشت ميباشد كه فراوان خوش‌طعم‌تر از بقيه گوشت‌ها است .

۲۸ .
سوپ Pho، ويتنام
سوپ Pho - ويتنام
Pho براي ويتنامي‌ها به اندازه‌ي ماكاروني براي ايتاليايي‌ها حائز اهميت مي‌باشد . اين وعده‌ي غذايي لذيذ، از آب مرغ يا اين كه گوشت گوساله، نودل‌هاي لينگوئيني‌شكل (linguine) و تهيه‌شده از برنج و مجموعه‌اي از ادويه‌هايي مانند زنجبيل، باديان ختايي و تخم گشنيز تنظيم مي گردد . بهترين قسمت اين غذاي بي‌نظير، چاشني‌هايي مي باشد كه به هم پا آن سرو مي‌گردد و آن را به يك غذاي فراموش‌نشدني و اشتها‌برانگيز تبديل مي كند .

۲۷ .
لچون (Lechon) ، فيليپين لچون
(Lechon) - فيليپين
ريشه داراي اهميت اين غذا اسپانيايي مي باشد اما امروزه در فيليپين و آمريكاي لاتين مضاعف محبوب مي باشد . روش پخت اين نوع نيز نظير بقيه كباب‌ها مضاعف ساده است؛ گوشت سيخ شده براي بازه زماني طولاني روي ذغال چوب كباب ميگردد . اين كباب داراي طعم ترد و خوشمزه فوق‌العاده‌اي ميباشد و در مناسبت‌هاي يگانه تهيه و تنظيم مي گردد .

۲۶ .
فاجيتا (Fajitas)، مكزيك فاجيتا
(Fajitas) – مكزيك
فاجيتا از غذاهاي مشهور مكزيك است كه غذاي تندرست و مقوي هست كه بدون روغن و تنها با آب پخته مي‌گردد . مواد تشكيل‌دهنده آن تكه‌هاي مرغ، فلفل دلمه‌اي، پياز خرد گرديده و چاشني فراوان هست . اين طعام با نان سرو مي‌شود .

۲۵ .
خرچنگ كره‌اي، ايتاليا خرچنگ
كره‌اي – ايتاليا
اين طعام از پخت خرچنگ در سسي مشتمل بر كره و سير مضاعف تنظيم و به آرامي و با حرارت ملايم طبخ مي شود . اين غذاي دريايي از غذاهاي پرطرفدار در ايتاليا و بسياري از كشورها مي باشد .

 

 

 

 

 

 


برچسب: تجهيزات فست فود، راه اندازي فست فود،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۴۲:۱۰ توسط:alipour موضوع: نظرات (0)

غذاهاي محلي كشور آذربايجان

در مهاجرت به آذربايجان با تور آذربايجان يا اين كه تور باكو، با غذاهاي بسيار خوشمزه‌اي مواجه خواهيد شد كه اكثر زمان ها آن‌ها در كشور‌ايران نيز وجود دارند . پس در اين ميهن توقع ديدن غذاهاي تعجب آور و ناآشنا نداشته باشيد، زيرا تمدن و سنت‌هاي اهل ايران را به ارث برده‌اند .
در اين مقاله چندين غذاي محلي آذربايجان را به شما معرفي خوا هيم كرد:

پلو (Plov) پلوي
آذربايجاني
مقاله‌هاي
مرتبط: هجرت
۴ روزه به باكو حقايق
ديدني در قضيه باكو، جمهوري آذربايجان پلوي آذربايجاني غذايي سنتي با برنج و گوشت ميباشد كه با گياهان و ادويه و فلفل طعم‌دار مي‌گردد . غذاهاي مشابهي در آسيا، اروپا و چه بسا آفريقا هم پخته مي‌گردد البته پلوي آذربايجان متفاوت مي باشد . سه قسمتي از مهم اين پلو برنج، زعفران، دارچين و گياهان معطر مي باشد و روي آن گوشت سرخ‌شده‌ي گوسفند، مرغ، بره يا اين كه گاو مي گذارند و مخلوطي از سبزيجات و ميوه‌هاي نو و گهگاه ميوه‌هاي خشك و آجيل كنارش سرو مينمايند . اما ممكن هست رستوران‌هاي متفاوت اين خوراك را به شكل‌هاي متفاوت تهيه كنند . اين طعام را مي‌توانيد در همگي نقاط اين ميهن پيدا نماييد كه از مشهورترين غذاهاي آن است .

كباب
و شيشليك كباب

غذاهاي گوشتي مشابهي در خاورميانه تا شرق اروپا و جنوب شرق آسيا نيز پخته مي‌گردد . در آذربايجان يك سري دسته كباب و شيشليك وجود داراست كه از گونه هاي مختلف گوشت چرخ كرده يا خرد شده‌ي گاو، مرغ، ماهي و سبزيجاتي مثل فلفل، پياز، قارچ و گوجه‌فرنگي تهيه و تنظيم مي‌گردد . اين گوشت‌ها و مخلفات را به سيخ مي‌گيرند و روي آتش كباب ميكنند . ايراني‌ها هم كه دلداده كباب هستند، مي توانند غذاي مسئله علاقه‌ي خود را با بهترين كيفيت در آذربايجان ميل كنند . در كنار كباب، نان نازك فطير هم عرضه مي شود و مزه فراوان خوشمزه‌اي دارااست . كباب هم جزو آن جور از غذاهايي ميباشد در هرجا اين كشور ميتوانيد پيدا فرماييد .

قوتاب
(ختاب) قوتاب
آذربايجان
قوتاب نوعي نان پهن ميباشد كه باطن آن را با مواد مختلفي مانند گوشت، اسفناج، پنير و كدو تنبل پر ميكنند و دوچندان پرطرفدار است . در كشور‌ايران هم، در بخشها آذربايجان چنين غذايي پخت مي‌شود كه به آن ختاب ميگويند . نان قوتاب از خميري كه با آرد، آب، تخم مرغ و نمك درست مي‌شود، تهيه گرديده و به صورت هلالي تا كرده و آن گاه هر دو طرف آن را سرخ مينمايند . قوتاب معمولا با ماست محلي، سبزي و سماق سرو مي‌گردد . در حالتي كه شما هم دوست داريد اين خوراكي لذيذ را آزمون كنيد، در هجرت به آذربايجان سري به رستوران‌هاي باكو بزنيد كه يك عدد از باكيفيت‌ترين قوتاب‌هاي آذربايجان را عرضه مي كنند .

دلمه
دلمه

دلمه يكي از غذاهاي سنتي كشور ايران و همچنين آذربايجان است . در آذربايجان نيز نظير كشور ايران اشكال و اقسام دلمه مثل دلمه‌ي برگ مو، فلفل دلمه‌اي، گوجه‌فرنگي و بادمجان وجود دارااست . باطن اين‌ها را هم با تركيبي از گوشت، نعنا، رازيانه و ديگر گياهان محلي مالامال مي‌نمايند . گهگاه وقت ها آن‌ها دلمه را در ظروف سفالي مي‌پزند كه طعم و بو مضاعفي به طعام ميبخشد . دلمه نيز از جمله غذاهاي ملي اين مملكت مي‌باشد و در تمام نقاط آن پخت مي‌شود .

آش
دوغ يا اين كه دوگا (Dovga) آش
دوغ
آش دوغ نيز نظير جمهوري اسلامي ايران در همه نقاط آذربايجان پخته ميگردد كه در تهيه‌ي آن از گونه هاي سبزي‌ها مانند گشنيز و شويد و همينطور برنج و نخود و ماست استفاده مي‌گردد . بسته به آب‌وهوا، اين آش هم گرم و هم سرد سرو مي شود .

كوفته‌ي
بزباش كوفته
بزباش
كوفته‌ي بزباش يك عدد ديگر از غذاهاي محلي آذربايجان مي‌باشد و آن را غذاي ملي خود مي‌نامند . كوفته در كنار خويش سيب زميني و نخود دارد كه در مايع و سس منحصربه‌فرد با زعفران و زردچوبه پخته مي‌شود . اين كوفته‌ها از گوشت چرخ‌كرده و برنج تهيه و تنظيم مي‌شود و گاهي يك آلوي خشك هم باطن آن ميگذارند . كوفته بزباش با گوجه‌فرنگي و سبزي سرو مي‌شود .

لاوانگي
لاوانگي

لاوانگي يكي از غذاهاي محلي جنوب آذربايجان است و امروزه در باكو هم دوچندان رايج شده هست . لاوانگي به مرغ يا ماهي شكم‌پر گفته مي گردد كه داخل آن را با گردو و سبزي‌هاي محلي پر ميكنند .

دوشبارا
دوشبارا

دوشبارا يكي از غذاهاي محلي منطقه‌ي آذربايجان ميباشد كه با خميرهايي از مالامال از گوشت چرخ‌كرده و ادويه‌ تنظيم مي‌گردد . اشكال مختلفي از دوشبارا در كشورهاي ديگر نيز پخته ميگردد البته دوشباراهاي آذربايجان مضاعف كوچك هست و در آب گوشت پخته ميگردد .

آبگوشت
آبگوشت

آبگوشت يك عدد از غذاهايي مي باشد كه در شهر «شكي» (Sheki) آذربايجان پخته ميگردد . آن‌ها كه ميراث اهل ايران خود را به طور كامل محافظت كرده‌اند، آبگوشت‌ها را در ظروف سفالي توشه مي گذارند و تيليت نيز درست مي‌نمايند . آن‌ها در آبگوشت گوشت گوسفند، نخود و سيب‌زميني مي‌ريزند و نظير آبگوشت‌هاي خودمان بسيار لذيذ مي‌باشد .

بادام
بورا بادام
بورا آذربايجان
بادام بورا يكي از شيريني‌هاي مخصوص آذربايجان مي باشد كه بخش اعظم در باكو تنظيم مي‌شود و انواع مختلفي داراست و با شكر، دارچين و آجيل ريز خردشده پخته ميشود .

شكربورا
شكربورا

شكربورا يك عدد از دسرهاي پرطرفدار در آذربايجان هست كه در سراسر اين مملكت يافت ميگردد . اين دسر، پاي‌هاي شيريني مي‌باشند كه درون آن ها را بادام، فندق، گردو و مخلوطي از شكر و عسل مالامال كرده‌اند .

راه اندازي فست فود

باقلوا
باقلوا

باقلوا نيز دسر محبوبي هست كه از لايه‌هاي مضاعف نازك خمير و آجيل خردشده و عسل تنظيم ميگردد . از قديم باقلواهاي آذربايجان را به شكل لوزي برش مي‌دادند و در وسطش آجيل مي‌گذاشتند . مردم آذربايجان بخش اعظم در روز ها عيد عيد باستاني باقلوا صحيح مي نمايند .

حلوا
حلواي
آذربايجان
شهر شكي در آذربايجان خوراكي‌هاي مضاعف خوشمزه‌اي دارد . علاوه‌بر آبگوشت معروفشان، حلواي فراوان لذيذي نيز دارا‌هستند كه از خمير سرخ‌شده‌ي ويفر نازك، آجيل خردشده و عسل تهيه و تنظيم مي‌گردد . اين حلوا زياد خوشمزه مي باشد و قيمت مسافرت به شكي را دارااست .

ماهي
درياي خزر و پنير دودي ماهي
درياي خزر
در شهر قبله‌ي آذربايجان براي صبحانه از نوعي پنير استفاده مي‌نمايند كه مزه فراوان شور، يگانه و خوشمزه‌اي دارااست . ماهي‌هاي كوچك درياي خزر هم سرخ مي گردند و مزه بسيار خير دارا‌هستند .


برچسب: تجهيزات فست فود، راه اندازي فست فود،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۸:۵۹ توسط:alipour موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه بورك مرغ با يوفكا


خمير
يوفكا مستطيلي :به تعداد لازم سينه
مرغ خرد شده :400 گرم فلفل
دلمه خرد شده :1 عدد گوجه
خارجي خرد گرديده :2 عدد جعفري
خردشده :4 قاشق سوپ خوري روغن
:به اندازه كافي پياز
:يك عدد نمك
:به ميزان كافي زردچوبه
:به اندازه كافي شير
:1/3 پيمانه تخم
مرغ :يك عددبورك مرغ با يوفكا
بورك
مرغ
شيوه
تهيه و تنظيم بورك مرغ با يوفكا
سينه مرغ را به قطعات كوچك خرد كرده و با پياز ، نمك و زردچوبه در مقدار پاره اي روغن تفت داده تا مرغ پخته شود .بعد از آن فلفل دلمه اي وگوجه فرنگي را طولاني تر كرده وكمي تفت داده ، در غايت جعفري را به تركيب بيشتر مي كنيم .

تخم مرغ و شير را با نيز تركيب مي كنيم . آن گاه از اين كه مواد مقداري سرد شد ، يك ورق از يوفكا را پهن كرده و مرحله آن را بوسيله خودكار موي با مخلوطي از تخم مرغ و شير مرطوب مي كنيم ، بعد از آن مقداري از مواد را روي خمير ريخته ( كمي از لبه ها تا كرده تامواد بيرون نريزد ) و خمير را رول مي كنيم .

رول هاي آماده را در روغن سرخ كرده و يا اين كه در بي دادميكرد از پيشين گرم شده با دماي 180 سكو قرار داده تا مرحله خمير طلايي شود .

 راه اندازي فست فود

بورك
مرغ با يوفكا
نكات
تكميلي در موضوع بورك مرغ با يوفكا بورك
مرغ با يوفكا جزء غذاي ملل - تركي مي باشد دوران
مهيا سازي مواد نخستين و مايحتاج آن حدودا 30 دقيقه و مقطع پخت و توقع آن در حدود 40 دقيقه مي باشد .
بورك مرغ با يوفكا را مي توانيد در وعده نهار - ميان وعده - شام - پيش غذا - سرو نماييد .
همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - ميل كرد .
توجه نماييد ميزان مواد نخستين و فرمان تهيه براي 4 نفر مناسب هست .


برچسب: تجهيزات فست فود، راه اندازي فست فود،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۰۵:۴۲ توسط:alipour موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه كامل ته چين مرغ خوشمزه و پر طرفدار

ته چين از غذاهايي است كه توي مهموني ها طرفدار فراوان داره و تنظيم اش نيز عمل خيلي مشقت نمي‌باشد . بله واقعيت اينه كه ته چين مرغ از آسون ترين غذاهاييه كه ميشه براي مهموني ها ترتيب اعطا كرد . واقعا نيز وقت گير نمي باشد و به آساني ميتونيد به كليه كارهاتون برسين . حياتي اينه قلق هاي ته چين رو بدونيد و اندازه ها رو بلد باشيد تا يه ته چين عالي مجلسي صحيح كنيد و همه كيف كنن .

ته
چين مرغ ته
چين مرغ (عكس از غزال ماني)
تهچين
مرغ تهچين
مرغ
مواد
لازم براي تهيه و تنظيم ته چين مرغ برنج
آبكش شده سه ليوان تخم
مرغ دو عدد (اگه به جاي تخم مرغ هاي بدون نقص از سه تا زرده استفاده نماييد بافتش خوبتر نيز ميشه البته من از تخم مرغ بي نقص به كار گيري كردم) ماست
نصف جام (بهتره پاره اي چكيده و ترش باشه البته گشوده اينجانب از ماست محكم كه به هيچ وجه آب نداشت به كار گيري كردم) زعفران
دم كرده نصف ليوان مرغ
پخته و ريش گرديده 1 استكان (يك تكه ران بدون نقص يا اين كه يه طرف سينه) گلاب
1 قاشق غذاخوري كره
2 قاشق غذاخوري سفارش
مواد اوليه در اين مقدار مواد براي 4 نفر كافيه .

مواد
واجب براي تهيه و تنظيم ته چين مرغ مواد
اضطراري براي تنظيم ته چين مرغ
شايسته ترين
روش آبكش كردن برنج براي آبكش كردن برنج، اون رو از قبل سه چهار ساعت با نمك بسيار تر ميديم . بعد آبش رو بيرون مي كنيم و برنجها رو آب ميكشيم تا نمك اضافيش بره . سپس در قابلمه حدود پنج جام آب رو به جوش مياريم و برنجهاي خيس داده شده رو با اندازه كمي نمك در آب جوش ميريزيم و ميذاريم كه بجوشه، وقتي كمي جوشيد يك دانه از برنج رو برميداريم و نصفش ميكنيم، زماني به اندازه يك نقطه سپيد وسطش نپخته بود آبكشش ميكنيم . اين بهترين مدت براي آبكش كردن برنج هست .


يادگرفتن
تهيه ته چين مرغ مرحله به مرحله روش تهيه و تنظيم ته چين مرغ با يادگرفتن سطح به مرحله و با عكس . آموزش پخت ته چين مرغ خوشمزه با فراگيري سطح اي و مصور و با نكات كه بتونيد براي اولي بار نيز يك ته چين عالي درست فرمائيد . . . .
ادامه
مطلب ارائه
شده توسط پختن
مرغ مرغ رو مدام بهتره در آب قليل بپزين . اينطوري تمام طعمش رو به خودش ميگيره و به آبش نميده و خوشمزه تر ميشه . مرغ رو در اندازه يه خرده آب با پياز و مقداري نمك و زردچوبه و چوب دارچين روي حرارت ملايم ميگذاريم كه بپزه . هنگامي كه مرغ پخت و آبش حدودا خشك شد خاموش مي‌كنيم و ميذاريم خنك شه و ريش ريش مي كنيم . ميتونيد مرغ رو بعد از ريش كردن هم يه خرده تفت بديد . مزه بهتري هم ميگيره .

راه اندازي فست فود

فرايند
تهيه ته چين مرغ عالي من چون براي خودمون ته چين رو آماده مي كردم از مرغي كه از خورشت روز پيشين مونده بود استفاده كردم . شما به همون شكلي كه بالا توضيح دادم مرغ رو بپزيد .

براي آغاز تخم مرغ ها رو در ظرف گودال باهم مي‌زنيم كه از لختي در بياد . بعد زعفرون و گلاب رو بيش تر مي كنيم و با همزن دستي مي زنيم تا كاملا تركيب شه .

تخم
مرغ ها رو ميزنيم تخم
مرغ ها رو ميزنيم
طولاني تر
كردن زعفرون بيش تر
كردن زعفرون
ماست رو نيز بيش تر ميكتيم و نيز ميزنيم .

بيشتر
كردن ماست اضافه
كردن ماست
كره رو ذوب مي‌كنيم و به مواد بيش تر مي‌كنيم و مخلوط مي كنيم . آن‌گاه هم كل مايع رو با برنج كاملا مخلوط ميكنيم .

كره
دوب گرديده رو هم طولاني تر ميكنيم كره
دوب شده رو نيز طولاني تر ميكنيم
مايع
تخم مرغي رو با برنج مخلوط ميكنيم مايع
تخم مرغي رو با برنج تركيب ميكنيم
كف قابلمه نچسبي رو روغن ميريزيم و ميچرخونيم تا كاملا ديواره ها چرب شن . نصف مايه ته چين رو كف قابلمه ميريزيم و رويه رو با قاشق فشار ميديم تا فشرده شه . آن گاه هم مرغ هاي ريش شده رو خط مش ميريزيم و باقي مايه ته چين رو روي مرغ ها ميريزيم . گشوده پاره اي با پشت قاشق فشارش ميديم و منش رو صاف مي كنيم .

نصف
مايه تهچين رو كف قابلمه ميريزيم نصف
مايه تهچين رو كف قابلمه ميريزيم
مرغ
ها رو شيوه ميچينيم مرغ
ها رو راه ميچينيم
آنگاه نيز ميذاريم روي حرارت ملايم براي حدود 40 دقيقه تا يك ساعت تماما بپزه و طلايي بشه . ميتونيد راه و روش رو فويل بكشيد و توي بي دادميكرد بذاريد در دماي 180 در همون برهه زماني فراهم شه . زماني آماده اس كه همگي ته چين وضعيت منسجم پيدا كنه و محكم بشه و از ديواره هاي قابلمه جدا شه .

نصف
ديگه ي برنج رو بيشتر ميكنيم نصف
ديگه ي برنج رو طولاني تر ميكنيم
ته چين خيلي ساده اس و با امر هاي متعدد ميشه درستش كرد و لابلاش هم ميتونيد از انواع مواد استعمال كنيد . چه بسا ميتونيد به عنوان ته ديگ صرفا به كارگيري فرماييد كه خيلي خوب و قشنگ ميشه .

ته
چين مرغ ته
چين مرغ
نكات
مربوط به ته چين مرغ نسبت ماست و تخم مرغ توي ته چين خيلي مهمه و بايستي رعايت بشه .
اگه اندازه ماستتون دوچندان باشه ته چين راحت ميشه و وا ميره .
اگه تخم مرغ قليل باشه ته چين وا ميره . اگه فراوان نيز باشه ديدني نميشه .
زعفرون و گلاب بوي تخم مرغ رو توي ته چين از دربين ميبره و ابدا بويي از تخم مرغ شم نميشه . مطمئن باشين .
اگه مرغ رو با همون مخلفات كه عرض كردم بپزيد طعم خيلي خير ميگيره . البته ميتونيد مرغ رو به ياور مقداري پياز تفت بديد و كمي هم زعفران بيش تر كنيد كه طعم خوبتر بگيره .
در نهايت ميتونيد با زرشك و خلال پسته و بادوم و در فيس تمايل ماست قسمتي تزيين فرمائيد .


برچسب: تجهيزات فست فود، راه اندازي فست فود،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۰۱:۱۸ توسط:alipour موضوع: نظرات (0)

آشنايي با آداب استفاده از آب پنير

آب پنير، يك عدد از توليد ها پنير‌سازي مي باشد . بعضي از افراد از آب پنير به تيتر منشا پروتئين و مكمل استعمال مي نمايند .
پنيرها 2 جورند؛ آب‌نمكي و غير آب‌نمكي .

* در زمينه پنيرهاي آب‌نمكي مي‌توان بيان كرد كه پس از مايه زدن شير، لخته شدن، آب‌گيري و قالب‌گيري آن، پنير به دست آمده را براي طي كردن فرايند رسيدن، داخل مخلوطي از آب و نمك مي‌گذارند و آن را در همان تركيب نيز مراقبت مي كنند .

بدين ترتيب آب جانور در بعضي از بسته‌بندي‌هاي پنير، آب‌نمك مي‌باشد . اين آب قابل ميل كردن نمي‌باشد و شما مي توانيد آن‌گاه از باز كردن بسته‌بندي پنيرها، آن را دور بريزيد . در واقع، آب‌نمك پنيرها حاوي مواد مغذي نيستند و بها تغذيه‌اي ندارند .

* پنيرهاي كم آب يا اين كه غير آب‌نمكي، پروسه وصال خود را خارج از ادغام آب و نمك طي ميكنند . يعني آن‌گاه از مايه زدن شير، لخته شدن، آب‌گيري و قالب‌گيري آن، قالب‌ها را براي مدتي داخل انبار يا سردخانه‌اي نگهداري مي كنند تا محصول آخري به خير برسد . در نهايت نيز اين‌گونه پنيرها را به صورت كم آب بسته‌بندي مي‌كنند و از آب و نمك اضافي براي بسته‌بندي كردن آن‌ها ياري نمي‌گيرند .

معمولاً پنيرهاي سنتي اهل ايران مانند پنير ليقوان يا پنير سفيد از گروه پنيرهاي آب‌نمكي هستند، البته پنيرهاي خارجي كه مصرف آنها در كشور ايران نيز كمتر مي باشد از پنيرهاي خشك هستند . تفاوت اين 2 جور پنير در شكل توليد آن‌هاست و نمي‌توان مصرف نوعي از آنها را صددرصد بر ديگري ارجح دانست .

گاهي بعضي از افراد گمان مي‌نمايند كه به دور ريختن آب پنير منجر فساد زودتر آن خواهند شد . اين باور، اعتقادوباور غلطي ميباشد . معمولاً بسته‌بندي پنيرها به گونه‌اي است كه حداكثر ظرف بازه زماني 1هفته به وسيله اعضاي خانواده مصرف ميگردند .

در شراي قرار باشد ما پنير را پس از گشوده كردن بسته‌بندي آن براي مقطع طولاني مراقبت كنيم، چه آن را درون آب‌نمك بگذاريم و چه نگذاريم، با فساد، كپك‌زدگي و پرورش قارچ‌ها در تراز پنير مواجه خواهيم شد . اين فرمان به استدلال بيرون شدن پنير از وضعيت استريل با گشوده شدن بسته‌بندي آن و ورود ميكروارگانيسم‌هاي مختلفي نظير كپك‌ها و قارچ‌ها به درون پنير اتفاق مي‌ افتد .

آب
پنير بخوريد تا بدنتان عضلاني شود
بررسي‌هاي پزشكان و متخصص ها تغذيه نشان داده، مصرف پروتئين آب پنير، قدرت، اندازه و عده عضلاني بدن را ارتقا مي‌دهد .

آب پنير، يك عدد از توليدها پنير سازي مي‌باشد . اين با آب نمكي كه پنير در آن مراقبت ميگردد مختلف است . بعضا از اشخاص از آب پنير به عنوان مبداء پروتئين و تكميل كننده استفاده مينمايند .

پودر پروتئين آب پنير، در در بين ورزشكاران رشته‌هاي قدرتي علاقه مندان بي‌شماري دارااست . اين پروتئين سرشار از مواد مغذي و اسيدهاي آمينه مي‌باشد . البته برخي از اشخاص به عامل حساسيتي كه دارند، نمي‌توانند تخم‌مرغ، سويا و پروتئين آب پنير بخورند .

راه اندازي فست فود

اندازه
مصرف پروتئين آب پنير
دوز استانداري براي مصرف پروتئين آب پنير گزينش نشده است . براي تعيين دوز مناسب مصرف مي بايست با دكتر مشورت كردن كرد .

مواد
غذايي دربردارنده پروتئين آب پنير
شير و پنير دربردارنده پروتئين آب پنير مي باشند .

عارضه ها
جانبي
مصرف دوز بالاي پروتئين آب پنير باعث بروز موقعيت تهوع، ارتقاء حركات روده، سردرد، تشنگي و نفخ مي شود .

خطرات

بيماران كليوي و كساني كه به شير آلرژي دارند، بايد از مصرف پروتئين آب پنير اجتناب نمايند .

واكنش‌ها

مصرف نيز برهه زماني پروتئين آب پنير و آنتي‌بيوتيك‌ها، داروهاي درمان پاركينسون و پوكي استخوان خطرناك است .


برچسب: تجهيزات فست فود، راه اندازي فست فود،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۰۰:۳۱ توسط:alipour موضوع: نظرات (0)

سوپ جو را در مايكروفر بپزيد!

سوپ جو سفيد پيش غذاي خوشمزه اي ميباشد كه به راحتي مي توانيد آن را با استعمال از مايكروفر تنظيم نمائيد و لذت ببريد .


سوپ
جو را در مايكروفر بپزيد! - آكاايران:
سوپ جو را در مايكروفر بپزيد!

راه اندازي فست فود

مواد
نخستين سوپ جو سفيد در مايكروويو :

جو پرك 100 گرم
هويج سه عدد
آب مرغ دو پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
جعفري خرد گرديده سه قاشق غذاخوري
خامه 50 گرم
آب دو ليوان
مواد
اضطراري براي سس سپيد :

شير يك پيمانه
كره 50 گرم
آرد دو قاشق مرباخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
نحوه
تهيه سوپ جو سفيد :
1 . براي تنظيم سس آغاز كره را با قدرت 100 درصد (معادل 900 وات) يك تا يك و نيم دقيقه در مايكروويو مي گذاريم و آرد را به آن بيش تر مي كنيم تا به طور كامل آرد در كره حل شود .

2 . بعد از آن شير، نمك و فلفل را كم كم داخل آن ريخته و نيز مي زنيم و مجددا ظرف فاقد در را به زمان دو تا چهار دقيقه با توان 60 درصد در دستگاه مي گذاريم تا سس فراهم شود .

3 . براي تهيه سوپ، هويج رنده گرديده را با نصف ليوان آب در ظرف قابل قبولي ريخته و ظرف را با در بسته به مدت پنج الي شش دقيقه با قدرت 100 درصد در مايكروويو مي گذاريم آنگاه آب، آب مرغ و جو پرك را به هويج بيشتر كرده و ظرف را با در بسته به بازه زماني 20 تا 25 دقيقه با توان 100 درصد در مايكروويو قرار مي دهيم .

4 . سس سفيد مهيا را به سوپ افزوده و مجددا ظرف را فاقد در به مقطع پنج الي شش دقيقه با قدرت 60 درصد در دستگاه نهاده و بعد از آن از آن خامه، جعفري، نمك و فلفل را به سوپ اضافه مي كنيم .

نكتـه: در فيس دلخواه مي توانيد 100 گرم قارچ را خرد كرده و در كره تفت دهيد و بعد از آن به سوپ بيش تر كنيد .


برچسب: تجهيزات فست فود، راه اندازي فست فود،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۹:۵۱ توسط:alipour موضوع: نظرات (0)

راهكارهايي براي افزايش رضايتمندي مديران رستوران

طي ده سال گذشته صنعت رستوران داري تغييرات فراواني را پشت راز گذاشته ميباشد و با سرعت متعددي در اكنون ترقي ميباشد . ((انجمن ملي رستوران داري آمريكا)) بر پايه پاياني پيش بيني هاي خويش مي گويد كه در وضعيت كنوني به طور ميانگين هر ماه 550 رستوران تازه در ايالات متحده تاسيس مي شود . اين نشان مي دهد كه تا چه مقدار در قضيه رستوران داري تقاضا وجود دارااست .

در چنين شرايطي كه رقابت بسيار زياد ميباشد به نظر شما برگ پيروز برد يك رستوران چه چيزي خواهد بود؟ در برد يك رستوران عامل ها متعددي تعيين كننده مي‌باشد اما در اين مطلب مي خوا هيم در قضيه يك عدد از حياتي ترين اين مورد ها حرف كنيم ؛ گزينش مدير رستوران . مديريت رستوران شخصي هست كه بيشترين وظيفه‌هاي را در رستوران بر عهده داراست و مي تواند در اين بازار نا مرتب و رو به پرورش رستوراني كليد پيروزي رستوران باشد و يا اين كه چه بسا رستوران را به سمت ورشكستگي بكشاند .
ولي اين اتفاق چطور حاصل مي شود؟

راه اندازي فست فود
آمارهايي
در مسئله راندمان مديران رستورانمدير رستوران | سپيدز بعضا صاحبان رستوران خودشان مدير رستوران را برعهده مي گيرند و بعضا ديگر يك مديريت رستوران كارشناس استخدام مي نمايند . در اين شرايط نگهداري مديريت رستوران براي زمان طولاني و اطمينان از حضور او براي سال هاي پيش رو فعاليت دشواري هست و به يكي از مطرح ترين خلل ها صنعت رستوران داري تبديل شده است .

بر مبنا مطالعه جديد فيس گرفته بوسيله راءس TDn2K ، راندمان يك مدير رستوران به رابطه وي با مالك رستوران بستگي دارااست و اين مساله تاثيرات فراواني را برجا مي گذارد . در شراي شما به عنوان صاحب و مالك رستوران با مدير خود به نقص‌ خورده ايد و نمي توانيد آن را حل نماييد بايستي بدانيد كه پيدا كردن مديريت رستوران جديد، استخدام و آموزش وي مي تواند ميليون ها تومان براي رستوران شما هزينه به دنبال داشته باشد .

با
اين توضيحات به لحاظ شما چه دليلي سبب ساز مي شود كه مديريت رستوران تصميم بگيرد رستوراني كه در آن مشغول ميباشد را كنار گذاشتن كند و در عوض يك رستوران ديگر را انتخاب كند؟


برچسب: تجهيزات فست فود، راه اندازي فست فود،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۱۳:۰۹ توسط:alipour موضوع: نظرات (0)